22 Eylül 2018 Cumartesi

İnternetten Satış Yapma

  Hiç yorum yok
İNTERNETTEN SATIŞ YAPMA

İnternetten satış yapmak için ilk öncelikle neler satıcağınıza karar vermelisiniz bunlar figürler ,antikalar olabilirler bu tamamen size kalmış. 

çok planlı olmalısınız bir satış çizelgesi oluşturmalısınız özel günler , indirim günleri vb. gibi günleri takip ede bilmeniz için plan çok önemli yoksa öbür türlü çalışma şeklinden bir verim alamazsınız. 


ŞİRKET KURMA

İnternetten aldığınız siparişler için fatura kesmeniz gerekir bundan dolayı bir şirketinizin olması lazım ve alternatif ödemeler ve post başvuruları içinde gerekir eğer şirketiniz yoksa bir şahıs şirketi kurarakta şirket sahibi olabilirsiniz ve internetten satış yapmaya başlaya bilirsiniz.

PAZARLAMA

İnternette satığınız eşyaları kulanıcıların görmesi için pazarlama çalışmaları yapmalısınız.bunlar genellikle offline ,PR ve broşür vb. olabilir . Online olanları ise Google adwors ,sosyal medaya reklamları olabilir.

ALAN ADI

E-ticaret sitenizi aktif etmek için bir alan adına ihtiyacınız var bunlar 
www.satışyap.com , net , org  vb. uzantılar alan adı seçimi yaparken akılda kalıcı olmalı telafuzu , okunuşu , yazılımı kolay olmalıdır E-ticaret sitenizi yansıtacak alan adaları tercih etmelisiniz.

ZAMAN

E-ticaret sitenizi açarak süreç tamamlanmıyor siteyi açtım diyip müşteri zaten gelir demekle olmaz siz sitenizle nekadar ilgilenirseniz google sizi önlere çıkarır ve sitenizin performansıda artar ama dedigim gibi sitenizle ilgilenmelisiniz belirli zamanlarda sitenize satıcak eşyalar koyun reklamlarını yapın o zaman sitenzi büyütmeye başlaya bilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder